فرا رسیدن عید سعید غدیر ، عید ولایت و امامت بر شما و خانواده گرامیتان مبارک باد
زعفران الهی دوست
فرا رسیدن عید سعید غدیر ، عید ولایت و امامت بر شما و خانواده گرامیتان مبارک باد
زعفران الهی دوست
دانستنی ها در مورد زرشک میوه زرشک در آبان ماه از درختچه های آن برداشت می شود که بیشتر در منطقه خراسان جنوبی به عمل می آید. روشهای برداشت به دوصورت برداشت می شود: روش اول:پارچه بزرگی زیر درخت پهن کرده وبا چوبی به درخت می کوبند وبه اصطلاح درخت را می تکانند. که حاصل […]
انواع زعفران زعفران دسته(Red&white or bunch) زعفران دسته اصلیترین و پایهای ترین نوع زعفران بوده که از کنارهم چیده شدن و خشک شدن تمامی یک رشته زعفران (شامل کلاله و خامه) بهدست میآید. بخش خامه معمولا ۳ تا ۵ میلیمتر بوده و بسته به کیفیت زعفران، بخش کلاله میتواند از آن بلندتر یا کوتاهتر باشد. […]
دم كردن زعفران دم کردن زعفران با استفاده از آب جوش دم كردن زعفران با استفاده از آب جوش شامل دو مرحله مي شود: مرحله یک: به اندازهی مصرفتون، رشتههای زعفرون رو داخل هاون بذارین وبا دسته هاون زعفرونها رو بسابین. این کار رو تا زمانی انجام بدین که زعفرونها، کاملا خرد بشن. مرحله دو: روی […]