دم كردن زعفران
دم کردن زعفران با استفاده از آب جوش
دم كردن زعفران با استفاده از آب جوش شامل دو مرحله مي شود:
مرحله یک: به اندازهی مصرفتون، رشتههای زعفرون رو داخل هاون بذارین وبا دسته هاون زعفرونها رو بسابین. این کار رو تا زمانی انجام بدین که زعفرونها، کاملا خرد بشن.
مرحله دو: روی زعفرون خرد شده، آب جوش بریزین.
اندازه آب جوشی که میریزین، نسبت به اندازه زعفرانی که سابیدین متفاوته.
“مثلا یک قاشق چایخوری زعفرون، با نصف فنجون آب جوش”
مرحله سه: یک درپوش روی محلول بذارین و روی حرارت غیر مستقیم (مثل بالای سماور یا کتری، جوریکه روی در قوری باشه، حرارت جزئی ببینه) به مدت ۲۰ دقیقه بذارین دم بکشه.
دم کردن زعفران با استفاده از یخ:
دم كردن زعفران با استفاده از يخ شامل دو مرحله مي شود:
مرحله یک: مثل مرحلهی قبل به اندازهی مصرفتون، چند رشته زعفرون با هاون بسابین، تا زعفرونها کاملا خرد بشن.
مرحله دو: چند قالب یخ رو روی زعفرونی که خرد کردین بذارین، صبر کنین، تا یخها، تو دمای اتاق آب بشن و زعفرون رنگ بندازه.