شبكه كاري زعفران الهي دوست به جهت حفظ سلامتي مصرف كنندگان ايراني از بيماري كرونا،مجموعه ايي از اقدامات در راستاي سلامتي كاركنان و سلامت محصول از بيماري كرونا انجام داده است كه به شرح ذيل مي باشد.

۱)در هنگام ورود و خروج كاركنان از كارخانه،ابتدا دماي بدن سنجش و ثبت مي شود و در صورتي كه فرد مورد نظر داراي علائم تب باشد از ورود آن ممانعت مي شود.

۲)كاركنان هنگام ورود و خروج به كارخانه،اتاق ها،خط توليد از دستگاه ضد عفوني كننده دستها استفاده مي نمايند.

۳)همچنين افرادي كه خارج از سازمان قصد ورود به كارخانه را دارند، آنها بايد از كاورهاي پوششي براي كفش هاي خود استفاده نمايند.

۴)نظافت و ضد عفوني كردن درها،دستگيره ها و سالن هاي توليد بطور مرتب سه مرتبه در روز انجام مي شود.

۵)كاركنان حق هر گونه آوردن وسايل شخصي و مواد غذايي به سالن توليد را ندارند.همچنين قبل از ورود به سالن هاي توليد بايد لباس هاي خود را عوض كنند و از دستكش،ماسك و كاور هاي پوششي كفش هنگام ورود به سالن توليد استفاده نمايند.

۶)در آخر به جهت جلوگيري از آلودگي زعفران به ويروس كرونا به مدت سه روز در انبار بصورت بسته بندي نگه داري مي شود.