زعفران دسته
زعفران دسته اصلیترین و پایهای ترین نوع زعفران بوده که از کنارهم چیده شدن و خشک شدن تمامی یک رشته زعفران (شامل کلاله و خامه) بهدست میآید. بخش خامه معمولا ۳ تا ۵ میلیمتر بوده و با توجه به کیفیت زعفران، بخش کلاله میتواند از آن بلندتر یا کوتاهتر باشد.
توضیحات
شاخص های کیفی
قدرت رنگ دهي: رنگ دهي آن كمتر از ساير انواع زعفران و از ۱۳۰ تا ۱۷۰ واحد مي باشد.
طعم:دارای طعم بسیار عالی می باشد.
عطر: عطر بسيار خوبي دارد اما نسبت به ساير انواع زعفران،عطر كمتري دارد
انواع بسته بندی
اوزان مختلف بر اساس سفارش مشتریان بسته بندی می گردد.
استانداردها
HACCP, ISO22000-2005 2007-2008-2015,HALAL sing, Iranian National Standard
زمان نگه داري
۲ سال پس از تاريخ توليد
شرايط نگهداري
دور از نور و رطوبت و در جاي خشك نگه داري شود.